فرم درخواست جعبه صنعتی یکی از پرکاربردترین سیستمهای نامگذاری قطعات است. به عبارت دیگر با توجه به نوع کاربرد جعبه تولید در شرکتهای مختلف با هم ترکیب میشوند. بر این اساس، انواع آنها را میتوان به شرح زیر تقسیم کرد: تا انتها با
صنایع گیربکس پولادین پارتهمراه باشید.
· صنعت تولید شکر
شناخت جعبههای ظروف صنعتی قابل استفاده در صنعت قند به منظور دستیابی به راندمان مناسب، اتلاف انرژی کمتر و افزایش درصد تولید مهم تلقی میشود. در این صنعت هم گیربکسهای خورشیدی و هم مارپیچ به عنوان گزینههای کاربردی ارائه میشوند. با استفاده ازاین نوع گیربکسها میتوان گشتاور و تعداد دورهای قدرت تولید شده توسط موتور را کنترل کرد.
تولید فولاد
ویژگیهایی مانند قدرت، ظرفیت و دقت بالای دنده در صنعت تولید فولاد مهم است. بر اساس این ویژگیها، چرخ دندههای خورشیدی و چرخ دندههای پینیون به عنوان قطعات مفید در صنعت فولاد معرفی میشوند. این نوع گیربکس عملکرد قابل اعتماد و حرکت روان را تضمین میکند.
کارخانه سیمان
در صنعت تولید سیمان از گیربکسهای بسیار قوی استفاده میشود که میتوانند گشتاور زیادی را تحمل کنند. بنابراین آشنایی با گیربکسهای صنعتی با ویژگیهای کارایی بالا در این صنعت ضروری است. با توجه به اندازه و قدرت بسیار بالای موتورهای مورد استفاده در این صنعت، گیربکسهای مارپیچی و شفت مستقیم از انواع مفید در صنعت سیمان میباشند. با
استفاده ازاین نوع گیربکسها میتوانید بهترین نتیجه را از گشتاور تولید شده در موتور بگیرید.
برای
خرید گیربکس صنعتیکلیک کنید.
· صنعت کاغذ
معمولا در صنعت تولید کاغذ از گیربکس برای کنترل قدرت و سرعت دستگاه تولید کاغذ استفاده میشود. گیربکسهای خورشیدی بهترین نوع این قطعات برای آن صنعت محسوب میشوند.
چند کلمه در مورد گیربکس صنعتی
برای خرید قطعه صنعتی باید اطلاعات کافی در مورد اجزای مختلف قطعه و عملکرد هر کدام داشته باشید. این مبحث میتواند برای خرید گیربکس صنعتی نیز مفید باشد. بنابراین هنگام آشنایی با گیربکسهای صنعتی بهتر است اطلاعات کافی در مورد قطعات و شرایط فنی این قطعه داشته باشید.
شفت ورودی، شفت خروجی و نسبت انتقال کلی گیربکس از موارد مهم مرتبط با این بخش صنعت است. شفت ورودی بخشی از گیربکسهای صنعتی است که وظیفه آن انتقال نیروی ورودی از موتور به محفظه گیربکس است. شفت خروجی نیز بخشی است که در انتقال نیرو نقش دارد. سرعت چرخش این شفت کمتر از شفت ورودی است.
نسبت دنده کمیتی است که توسط دو مشخصه چرخهای ورودی و خروجی گیربکس تعیین میشود. این مبلغ به دو صورت قابل محاسبه است. در روش اول ضریب دنده با شمارش تعداد دندانههای دنده ورودی و خروجی محاسبه میشود. برای محاسبه این مقدار، تعداد دندانههای خروجی گیربکس را بر تعداد دندانههای ورودی تقسیم کنید.
روش دیگر برای محاسبه ضریب تبدیل، اندازه گیری قطر دنده ورودی و خروجی است. در این روش قطر دنده خروجی بر قطر دنده ورودی تقسیم میشود.
روش دیگر برای محاسبه نسبت چرخش، اندازه گیری قطر اتصالات ورودی و خروجی است. در این روش قطر دنده خروجی باید با قطر دنده ورودی برابر باشد.
مجموعهای از جعبههای صنعتی
نکته مهم برای بهینه سازی عمر و مفید بودن تجهیزات صنعتی، انتخاب گیربکس مناسب است. در این انتخاب باید پارامترهای زیر در نظر گرفته شود:
قدرت مورد نیاز
شرایط کاری (رطوبت، دما)
نوع وسیله نقلیه مورد استفاده
مشخصات فنی موتور محرک
محل قرارگیری شفتهای انتقال نیرو.
نحوه انتقال سرعت بین گشتاور و موتور